vores services

Låsesmed Randers tilbyder blandt andet: 

01

låseservice

Har du brug for hjælpt til installation, montering eller repration af låse, så er du kommet til det helt rette sted.  Vi udfører en bred vifte af services inden for låse, nøgler og alarmer.

02

nøgleservice

Har du brug for en ekstra nøgle? Så kom ned i vores butik. Med en effektiv og hurtig service, tager det næsten ingen tid at lave en nøglekopi.

03

Døgnvagt

Nogle gange sker uheldet på det værste tidspunkt, men så er det godt, at vi har døgnvagt. Vi rykker altid hurtigt ud, så du kan komme ind i varmen igen. 

04

Tyverialarmer

Hos Låsesmed Randers har vi også et bred udvalg af tyverialarmer. Der findes forskellige prisklasser og størrelser, men vi kan helt sikkert hjælpe dig med at finde den helt rigtige alarm til dig. 

05

overvågning

Et overvågningssystem kan være en god idé, hvis du ønsker ekstra tryghed i dit eget hjem eller virksomhed. Vi kan skabe denne tryghed for dig med de rette låsesystemer og alarmer. 

06

rådgivning

Det er meget naturligt, at der opstår spørgsmål, når du har brug for en låsemsed. Men så er det godt, vi altid står klar med den rette rådgivning til dig.